Emb Traject

Heb je al een tijdje last van vage klachten?  Merk je dat je te weinig energie hebt? Slaap je niet goed? Heb je snel last van jouw darmen? Heb je last van acne of huidklachten? Of wil je gewoon graag weten hoe het ervoor staat in jouw lichaam?

Dan kan een EMB-bloedtest jou verder helpen! Ons bloed is een enorm goed startpunt om te werken aan je gezondheid en de oorzaak van je klachten te achterhalen.

Een kijkje in het bloed geeft een beter beeld van het totale plaatje. Ons bloed vervult een belangrijke rol door het vervoeren van zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen naar de juiste organen en cellen. De kwaliteit van het bloed kan dus je hele systeem beïnvloeden en ons daarom juist ook zoveel inzichten geven!

Met deze test krijg je inzicht in reguliere waarden zoals de bloedplaatjes, hemoglobine, rode bloedcellen en witte bloedcellen. Maar het kan ook verschillende tekorten, verstoringen en belastingen aan het licht brengen.

Waarden die ik met de EMB-bloedtest onderzoek zijn

 • Status van vitaminen en mineralen in het lichaam
 • Voedselintoleranties
 • Hormonale disbalans
 • Parasieten in de darmen
 • Stresswaarden en belasting
 • Vrije radicaal belasting
 • Leverbelasting
 • Darmverstoring
 • Adrenale Status (bijnieren bij stress en burn out)
 • pH balans
 • B12-status
 • Toxische belasting (gifstoffen in het lichaam)
 • Virale belasting
 • Bacteriële belasting
 • Pancreasinsufficiëntie

Daarnaast worden de volgende reguliere waardes gemeten en geanalyseerd:

 • Trombocyten (bloedplaatjes)
 • Rode bloedcellen (erytrocyten)
 • Witte bloedcellen (leukocyten)
 • Hemoglobine (Hb, ijzer)
 • Hematocriet (Ht)
 • Mean Corpuscular Volume (MCV)
 • Mean Corpuscular Hemoglobin Concentration (MCHC)

Wat krijg jij bij dit traject?

 • Een kennismakingsgesprek 15 min
 • Een uitgebreide anamnese
 • Een consult waarin ik jou en je lichaam beter leer kennen 60 min
 • EMB bloedtest
 • Persoonlijk behandelplan waarin we werken aan zelfliefde, mindset, bioritme, voeding, beweging en suppletie.
 • Een vervolg consult waarin we de uitslag van de bloedtest bespreken en het behandelplan 45 - 60 min
 • Onbeperkt mail en/of app contact

Hoe ziet een EMB-traject bij mij eruit?

Gratis kennismakingsgesprek

In dit telefonische kennismakingsgesprek van ongeveer 15 minuten onderzoeken we of wij een match zijn en of ik de juiste persoon ben om je verder te helpen.

We bespreken  jouw klachten, doelen en leefomstandigheden. In het kennismakingsgesprek heb je bovendien alle ruimte om vragen te stellen over het traject en/of over mij.

Indien je de keuze maakt om te investeren in je gezondheid en het traject met mij aangaat, stuur ik je een uitgebreide anamnese toe om meer inzicht te krijgen rondom je leefstijl, klachten en gezondheid

Ons eerste consult met bloedprik afname

Nadat jij mij je anamnese hebt terug gestuurd is het tijd voor ons eerste echte consult.

Tijdens deze afspraak ga ik dieper in op je anamnese en wil ik jou nog beter leren kennen. Aan het einde van de afspraak neem ik je bloed doormiddel van een pijnvrije vingerprik bij je af en stuur ik deze naar het lab toe voor onderzoek.

Bovendien krijg je al een aantal leefstijl en suppletie tips mee waarmee je aan de slag kunt zolang je wacht op je behandelplan.

Adviesrapport schrijven

Op basis van de antwoorden uit ons eerste consult, de anamnese en de uitslag van de EMB bloedtest onderzoek ik de oorzaak van je klachten en schrijf ik een adviesrapport.

In het adviesrapport kijk ik naar jou als persoon en behandel ik de volgende aspecten: mindset, bioritme, voeding, beweging, slaap en suppletie. Bovendien leer ik jou in dit behandelplan hoe je lichaam werkt. Want, als je snapt hoe je lichaam werkt, kan je de juiste keuzes maken.

Bespreking adviesrapport

In dit vervolgconsult bespreken we uitgebreid je adviesrapport en heb jij alle ruimte om vragen te stellen. Na dit gesprek ga jij lekker zelf aan de slag met je leefstijl aanpassingen.

Heb je in de weken na het vervolg consult vragen of wil je dingen bespreken? Dan kan jij mij altijd contacten via
whatsapp of de mail voor extra ondersteuning.

Gratis kennismakingsgesprek

In dit telefonische kennismakingsgesprek van ongeveer 15 minuten onderzoeken we of wij een match zijn en of ik de juiste persoon ben om je verder te helpen. We bespreken  jouw klachten, doelen en leefomstandigheden. In het kennismakingsgesprek heb je bovendien alle ruimte om vragen te stellen over het traject en/of over mij. Indien je de keuze maakt om te investeren in je gezondheid en het traject met mij aangaat, stuur ik je een uitgebreide anamnese toe om meer inzicht op te doen rondom je leefstijl, klachten en gezondheid

Ons eerste consult met bloedprik afname

Nadat jij mij je anamnese hebt terug gestuurd is het tijd voor ons eerste echte consult. Tijdens deze afspraak ga ik dieper in op je anamnese en wil ik jou nog beter leren kennen. Aan het einde van de afspraak neem ik je bloed doormiddel van een pijnvrije vingerprik bij je af en stuur ik deze naar het lab toe voor onderzoek.Bovendien krijg je al een aantal leefstijl en suppletie tips mee waarmee je aan de slag kunt zolang je wacht op je behandelplan.

Adviesrapport schrijven

Op basis van de antwoorden uit ons eerste consult, de anamnese en de uitslag van de EMB bloedtest onderzoek ik de oorzaak van je klachten en schrijf ik een adviesrapport. In het adviesrapport kijk ik naar jou als persoon en behandel ik de volgende aspecten: mindset, bioritme, voeding, beweging, slaap en suppletie. Bovendien leer ik jou in dit behandelplan hoe je lichaam werkt. Want, als je snapt hoe je lichaam werkt, kan je de juiste keuzes maken.

Bespreking adviesrapport

In dit vervolgconsult bespreken we uitgebreid je adviesrapport en heb jij alle ruimte om vragen te stellen. Na dit gesprek ga jij lekker zelf aan de slag met je leefstijl aanpassingen. Heb je in de weken na het vervolg consult vragen of wil je dingen bespreken? Dan kan jij mij altijd contacten via whatsapp of de mail voor extra ondersteuning.

Zij gingen je voor

Elke behandelaar staat achter zijn of haar behandelmethode, maar eigenlijk is het nog belangrijker hoe tevreden de mensen zijn die bij ons langs zijn geweest. Lees wat anderen over ons zeggen en hoe ze zijn gegroeid in hun herstel en gezondheid!

‘’ Toen ik bij Chantal terechtkwam, zat ik al zo'n half jaar helemaal niet lekker in mijn vel. Ik was constant overprikkeld, geïrriteerd en emotioneel. Constant on edge. Ook fysiek ging het niet lekker; ik had eigenlijk altijd last van mijn buik, m'n huid werd maar niet beter, ik had een onregelmatige menstruatiecyclus en mijn herstel (na het sporten) was erg slecht. 

Als je je gestrest voelt, kan een rustige omgeving wonderen doen. Chantal straalt een kalmte uit die ervoor zorgt dat je zelf ook even echt op adem komt. Ze nam de tijd en vroeg naar mijn verhaal.

Een paar weken na onze afspraak kon ik aan de slag met een uitgebreid verslag dat ze me had toegestuurd. Ik paste alle adviezen toe en voelde me binnen no-time al beter worden.

Het is een proces en ik ben nog steeds aan het leren om deze nieuwe leefstijl toe te passen, maar het heeft me nu al zó veel gebracht; meer energie, meer stabiliteit, minder stress en meer happiness. :) 

Vaak zoek je pas hulp als de nood heel hoog is. Dat is ook precies wat ik heb gedaan. Maar een consult met Chantal is iets wat ik íédereen zou aanraden, ongeacht je situatie.

Meer inzicht in je gezondheid geeft je zoveel handvatten om je leefstijl te optimaliseren en dit soort nare situaties te kunnen voorkomen. Ook als je in een situatie zit die lijkt op de mijne en je twijfelt: ga aub zo snel mogelijk naar de planner op de website en plan een afspraak in.

Het is het he-le-maal waard. ‘’

‘’ Jarenlang had ik dagelijks lichamelijke klachten. De huisarts noch de diëtiste konden mij hiervan afhelpen.

Door mijn EMB-traject heb ik veel geleerd en inzicht gekregen over mijn eigen lichaam. Chantal heeft ervoor gezorgd dat een groot deel van mijn klachten binnen een maand weg waren.

Mijn traject was best intens. Door haar persoonlijke begeleiding heb ik dit zonder al te veel moeite doorlopen. Ik ben nu klachtenvrij en weet waar ik op moet letten als er weer beginnende klachten opspelen.

Ik kan eindelijk zeggen dat ik weer lekker in mijn vel zit. ’’

‘’ Na jaren met (chronische) darmklachten en vermoeidheid te hebben gelopen kwam ik bij Chantal terecht.

Wat mij tijdens dit traject gelijk opviel was dat er voor het eerst in mijn zoektocht naar genezing echt naar de oorzaak werd gezocht.

Chantal weet de vinger op de zere plek te leggen door niet alleen naar voeding te kijken, maar daarnaast ook te kijken naar onderliggende emoties en overtuigingen.

Mijn darmklachten zijn voor 80% vermminderen en ik heb het voor het eerst in mijn leven onder controle.

Mijn dank is groot! ‘’

‘’ Vanaf mijn 14e ben ik begonnen met de pil. Een paar jaar geleden begon ik allerlei onbekende klachten te krijgen. Het maakte mij onzeker waardoor ik de controle over mijn lichaam verloor. Ik werd steeds harder voor mijzelf en kreeg te maken met veel negatieve gedachtes.

Ik besprak dit met Chantal en zij leerde mij al veel over de juiste voeding, supplementen en self-care. Onder begeleiding van Chantal, ben ik direct aan de slag gegaan om van binnenuit de klachten aan te pakken. Het werd beter, maar toch liep ik nog steeds tegen bepaalde dingen aan. We besloten daarom om een bloedtest af te nemen.

Nu, 3 maanden na mijn bloedtest en uitgebreide behandelplan ben ik bijna klachtenvrij! Chantal heeft een super duidelijk behandelplan geschreven waardoor je stap voor stap kunt werken aan jezelf.

Door haar eigen ervaringen leer je zo veel van haar. Ik vind het fijn dat Chantal enorm geïnteresseerd, oprecht, professioneel en vakkundig is. Dankzij haar werd ik super gemotiveerd om het uiterste uit mijzelf te halen!

Tot de dag van vandaag ben ik super blij dat ik samen met haar dit traject ben aangegaan!

‘’ Toen ik bij Chantal terechtkwam, zat ik al zo'n half jaar helemaal niet lekker in mijn vel.

Ik was constant overprikkeld, geïrriteerd en emotioneel. Constant on edge. Ook fysiek ging het niet lekker; ik had eigenlijk altijd last van mijn buik, m'n huid werd maar niet beter, ik had een onregelmatige menstruatiecyclus en mijn herstel (na het sporten) was erg slecht. 

Als je je gestrest voelt, kan een rustige omgeving wonderen doen. Chantal straalt een kalmte uit die ervoor zorgt dat je zelf ook even echt op adem komt. Ze nam de tijd en vroeg naar mijn verhaal. 

Een paar weken na onze afspraak kon ik aan de slag met een uitgebreid verslag dat ze me had toegestuurd. Ik paste alle adviezen toe en voelde me binnen no-time al beter worden. 

Het is een proces en ik ben nog steeds aan het leren om deze nieuwe leefstijl toe te passen, maar het heeft me nu al zó veel gebracht; meer energie, meer stabiliteit, minder stress en meer happiness. :)

Vaak zoek je pas hulp als de nood heel hoog is. Dat is ook precies wat ik heb gedaan. Maar een consult met Chantal is iets wat ik íédereen zou aanraden, ongeacht je situatie. 

Meer inzicht in je gezondheid geeft je zoveel handvatten om je leefstijl te optimaliseren en dit soort nare situaties te kunnen voorkomen.

Ook als je in een situatie zit die lijkt op de mijne en je twijfelt: ga aub zo snel mogelijk naar de planner op de website en plan een afspraak in. 

Het is het he-le-maal waard. ‘’

‘’ Jarenlang had ik dagelijks lichamelijke klachten. De huisarts noch de diëtiste konden mij hiervan afhelpen. 

Door mijn EMB-traject heb ik veel geleerd en inzicht gekregen over mijn eigen lichaam. Chantal heeft ervoor gezorgd dat een groot deel van mijn klachten binnen een maand weg waren. 

Mijn traject was best intens. Door haar persoonlijke begeleiding heb ik dit zonder al te veel moeite doorlopen.

Ik ben nu klachtenvrij en weet waar ik op moet letten als er weer beginnende klachten opspelen.

Ik kan eindelijk zeggen dat ik weer lekker in mijn vel zit.  ’’

‘’ Na jaren met (chronische) darmklachten en vermoeidheid te hebben gelopen kwam ik bij Chantal terecht. 

Wat mij tijdens dit traject gelijk opviel was dat er voor het eerst in mijn zoektocht naar genezing echt naar de oorzaak werd gezocht.
Chantal weet de vinger op de zere plek te leggen door niet alleen naar voeding te kijken, maar daarnaast ook te kijken naar onderliggende emoties en overtuigingen. 

Mijn darmklachten zijn voor 80% verminderen en ik heb het voor het eerst in mijn leven onder controle. 

Mijn dank is groot! ‘’

‘’ Vanaf mijn 14e ben ik begonnen met de pil. Een paar jaar geleden begon ik allerlei onbekende klachten te krijgen. Het maakte mij onzeker waardoor ik de controle over mijn lichaam verloor. Ik werd steeds harder voor mijzelf en kreeg te maken met veel negatieve gedachtes.

Ik besprak dit met Chantal en zij leerde mij al veel over de juiste voeding, supplementen en self-care. Onder begeleiding van Chantal, ben ik direct aan de slag gegaan om van binnenuit de klachten aan te pakken. Het werd beter, maar toch liep ik nog steeds tegen bepaalde dingen aan. We besloten daarom om een bloedtest af te nemen.

Nu, 3 maanden na mijn bloedtest en uitgebreide behandelplan ben ik bijna klachtenvrij! Chantal heeft een super duidelijk behandelplan geschreven waardoor je stap voor stap kunt werken aan jezelf.

Door haar eigen ervaringen leer je zo veel van haar. Ik vind het fijn dat Chantal enorm geïnteresseerd, oprecht, professioneel en vakkundig is. Dankzij haar werd ik super gemotiveerd om het uiterste uit mijzelf te halen!

Tot de dag van vandaag ben ik super blij dat ik samen met haar dit traject ben aangegaan!