Omega 3 vetzuren bloedtest


In ons moderne leven waarin we te weinig bewegen, chronisch stress ervaren en bewerkte voeding tot ons nemen is de kans groot dat je vetzuren balans verstoord is. En dat vermindert de kwaliteit van je leven. Want bij een verstoorde vetzuren balans word je sneller moe, ben je prikkelbaarder en heb je een verhoogde kans op allemaal verschillende vervelende klachten.

Je lichaam is bovendien erg gevoelig voor een verstoorde vetzuren balans want iedere cel in je lichaam is uit vetzuren opgebouwd! Enerzijds uit omega 3 vetzuren en anderzijds uit omega 6 vetzuren. Maar helaas heeft een groot gedeelte van de bevolking tegenwoordig veel te veel omega 6 vetzuren en te weinig omega 3 vetzuren. En dat is nou net wat je niet wilt!

Omega 3 bloedtest bestellen

Een gezonde omega 6/ omega 3-verhouding in je lichaam is 3:1 of lager. Vandaag de dag hebben veel mensen een verhouding tussen de 15:1 tot wel 35:1. Dit zegt veel over de ontstekingen in je lichaam en de kans op klachten.

Zelfs wij kwamen erachter na onze eerste test dat ons vetzuren balans niet optimaal was.

Benieuwd naar hoe jouw vetzuurbalans is? Dat kan, want meten is weten! Door middel van een pijnvrije vingerprik kan jij thuis jouw omega 6/ omega 3 balans in kaart brengen.  

De bloedtest is een simpele test waarbij je een druppel bloed afneemt. Vervolgens stuur je het materiaal via een bijgeleverde retourenvelop via de brievenbus naar een onafhankelijk laboratorium genaamd Vitas in Oslo.

  Deze test maakt voor 98% van de mensen duidelijk dat ze vetzuur probleem hebben!


  Een optimale omega 6/ omega 3-balans hoort dus lager dan 3:1 te zijn. In de praktijk heeft bijna iedereen een verkeerde omega 6/ omega 3-balans, dus een balans bóven de 3:1.

  Het herstellen van je vetzuurbalans kost met goede suppletie minimaal 4 maanden. En om de beste omega 3 visolie aan te bieden zijn wij officieel Business Partner geworden van Eqology. Door de samenwerking met Eqology kunnen wij een omega 3 traject aanbieden van minimaal 6 maanden visolie suppletie en 2 vingerpriktesten.

  De eerste vingerpriktest doe je in het begin, en de tweede test doe je na ongeveer 5 maanden. Zo doe je een voor- en nameting en kan je zelf constateren hoe je vetzuurbalans herstelt!

  De prijs van dit pakket zit op 119 euro in de eerste maand (1 bloedtest en 2 flesjes visolie) en daaropvolgend is de prijs 38 euro per maand.

  Is jouw uitslag goed? (Onder de 3:1) dan krijg je je geld volledig terug gestort! Dus je hebt vrij weinig te verliezen!

  Eén maandje of twee maanden visolie slikken heeft helaas niet zo veel zin, omdat de buitenkant van iedere cel – ook van de rode bloedcellen – uit vetzuren bestaat. Dit vernieuwingsproces duurt minimaal 4 maanden. Je gaat als het ware iedere cel van binnenuit vernieuwen en flexibeler maken. En hoe flexibeler, hoe gezonder, want voedingsstoffen kunnen beter de cel in en afvalstoffen kunnen beter de cel uit!

  Naast de omega 6/ 3 ratio testen we via deze prik ook gelijk je omega 3 index. Deze uitslag laat zien hoeveel omega 3 vetzuren er in je lichaamscellen aanwezig zijn. Dit percentage is de belangrijkste voorspeller van hart- en vaatziekten. Een omega 3 index boven de 8 procent geeft meer dan 95 (!) procent bescherming tegen hart- en vaatziekten.

  Wil jij geen bloedtest doen maar alleen starten met visolie suppletie? Dan kan ook. Onderaan vind je het bestelformulier waarin jij aan kan klikken of jij een bloedtest bij je omega 3 traject wilt of niet.

  Dus wil jij:

  • Je risico op haart- en vaatziekten minimaliseren?
  • Je ontstekingen verminderen?
  • Je hersenfunctie optimaliseren?
  • Je huid laten stralen?
  • Je lichaam sneller laten herstellen?
  • Je immuunsysteem ondersteunen?
  • Preventief werken aan jouw gezondheid?

  Bestel dan direct via ons door het onderstaande formulier in te vullen. (Check goed of je IBAN klopt!)

  Bestellen

  (Check goed of je IBAN klopt!)
  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.

  Veelgestelde vragen

  Veel gestelde vragen

  Kan ik ook alleen de visolie krijgen zonder de bloedtesten?

  Ja, zeker, in het bestel formulier kan je kiezen tussen een traject met bloedtest of zonder bloedtest. Bij een pakket zonder bloedtest start je je eerste maand met 2 flesjes visolie om je cellen een omega 3 boost te geven, de daarop volgens maanden ontvang je 1 flesje. De eerste maand kost je 76 euro (excl. Verzendkosten) en vervolgens is het 38 euro per maand.

  Welke dosering moet ik per dag innemen?

  Tijdens de eerste maand ga je dubbel doseren om ervoor te zorgen dat de vetzuurbalans sneller richting de normaalwaarden gaan. Dit betekent 10 ML in de ochtend en 10 ML in de avond. In de eerste maand ontvang je daarom ook 2 flessen visolie.

  Vanaf maand 2 tot en met maand 6 doseer je 10 ML per dag.

  Wat als mijn waarden optimaal zijn?

  Super goed als je waarde onder de 3:1 is! Je kan dan je pakket terugsturen naar Eqology. Als zij bij start jouw juiste waarde zien, storten ze het geld terug na het terugsturen van je eerste pakket. Let op: je moet wel zelf even aan de bel trekken omdat het een anonieme priktest is. Het is gelukkig maar 1 simpel mailtje versturen!

  Ik slik nu nog een andere visolie, kan ik zomaar overstappen?

  Absoluut, dat is geen probleem! Wij slikte voorheen ook een andere visolie maar zijn over gestapt op Eqology in verband met de hoge concentratie DHA/EPA, de goede prijs en de lage totox waarde.

  Contact

  Vul het onderstaande contact formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.

  Gegevens

  • Human Potential Studio
   Van Marumstraat 5
   2012 XS Haarlem
  • KVK

   77287584

   BTW 

   NL003176465B19

   Openingstijden

   Maandag 09:00 – 19:00
   Dinsdag 09:00 – 19:00
   Woensdag 09:00 – 19:00
   Donderdag 09:00 – 19:00
   Vrijdag 09:00 – 16:00
   Zaterdag gesloten
   Zondag gesloten